La-Grande-forêt-D-AnlierEten

Wat is er na een natuurtochtje gezelliger dan een lekkere maaltijd met woudsmaken in een authentiek decor in één van onze "woud" restaurants?

 

 

Ferme des Queuwys

Ferme des Queuwys
  • Ferme des Queuwys
  • Ferme des Queuwys
  • Ferme des Queuwys
  • Ferme des Queuwys

Contact

8 Rue de Mariembourg
B-6440 Froidchapelle

Tél. : +3260219388

Website : http://www.fermedesqueuwys.be

E-mail : info@fermedesqueuwys.be

BESCHRIJVING

Description

Alle producten zijn in het atelier gemaakt met rauwe melk, onmiddelijk na het melken, om alle kwaliteiten van de melk te behouden. Datr beperkt het elektriciteitsverbruik omdat de melk niet moet opgewarmd worden. De 'fromages des Queuwys' is een halfzachte kaas. Hij is verkrijgbaar in bollen van 1 kg, 3 kg of versneden en bestaat in natuurlijke versie of gekruid (basilicum, brandnetels...). De verse witte kaas, gemaakt van volle melk (type plattekaas) bestaat in natuurlijke versie of gekruid en wordt verkocht in verschillende verpakkingen. El'boulète wordt gemaakt van volle melk en subtiel gepeperd. Hij word aangeboden in bollen van 200 g. De gemarineerde kazen zijn bolletjes kaas die baden in gekruide olie.

In het verkooppunt worden ook producten van lokale producenten aangeboden: yoghurt, roomijs, honing... Er worden manden gemaakt met streekproducten en plateaus met de kazen van uw keuze. Bedoeling is de consument gezonde en natuurlijke producten aan te bieden met de smaken van de streek.